Делянчо мамин, как стана така?
Обясни, мило, да разбера.
Защо на нашия враг позволи
от поста драг и мил да свали?
Ако помощ ти трябва –
при „Ало, Ваньо“ иди
и теб като приятел да уреди!
Баща ти твърди –
бил виновен Станишев.
От Брюксел завиждал,
че похапваш в „Чепишев“.
То иначе, знаеш, полето зове,
но с твоите близки сме негови врагове.
Заръчай на Цецко из-зад стените да слуша
и разбере, кой те хвана за гушата!
Тук ще платим и протести ще вдигаме,
че без постове с родата загиваме.
Делянчо мамин, ние сме с теб,
по-добре е суджук пред сухичък хлеб.
© Вили Тодоров Todos los derechos reservados