Mайчината ласка,
майчината топлина,
е напълно незаменима.
Майката най обича
своето дете.
Тя закриля го
от врагове.
Детето в мига,
в който се роди,
майката в него
се сгуши.
Знае как да го обича
и с благи думи
го нарича.
Аз майка си обичам
и от майка си не се отричам.
Обичайте майките си, защото те ви обичат :) :)
© Марио палатов Todos los derechos reservados