Как да я поискам?
Как да си я взема?
Майчината обич отново да поема.
В сърцето ми винаги ще остане тя,
ще се боря за истинската си мечта.
При татко искам да се върна,
и майка със силна обич да прегърна.
Майчината обич,вечно ще я има,
щом е в моето сърце няма как да я подмина!
Майчината обич е нещо върховно.
Майчината обич е нещо духовно.
Никой не ще ми я отнеме,
дори сърцето ми да вземе!
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados