Знаят ни като непознати,
и ми е по-лесно да не реагирам,
щом пред хора те фокусирам.
Невероятно е колко непознати лица имаше тази нощ в дискотеката,
и колко от тях лягат си заедно и тичат на сутринта заедно до аптеката.
И уж всичко се знае,
в малък град сме били,
но нали куче, което лае, не хапе...
голяма работа, който може да вини.
Нима бил е с нас,
когато ме любеше, опиянен от страст,
или ме заснима някой папарак,
пристъпвайки твоя праг...
С клюки ли ви е закърмила майка ви,
нямате ли си личен живот...
ще ви кажа просто майната ви!
Правя каквото си искам и ми е гот!
© Моника Чернева Todos los derechos reservados