Малка черна рокля,
тежкият парфюм -
устните си мокря
и шептя наум;
пусната косата,
погледът зелен,
музика в душата,
бронзовият тен,
дрезгавата нотка
на възбуден глас,
мъркане на котка
и разнежващ джаз.
Роклята - на голо
се оказва тя,
„Да, това е соло,
точно песента!”
Малка черна рокля,
тежкият парфюм,
той сега ме стопля
и крещя наум!
© Яна Todos los derechos reservados