12 may 2011, 15:37

Малка природна картина 

  Poesía » Otra
1178 0 0

В очите ми облаци от памук,

ръка протягам да ги докосна.

Вятърът духа ми повежда

към синьо-белия небосвод.

 

Под нозете тревата зелена

край мен всяко цвете шепти.

Разказва истории на вятъра,

по-мелодични от песен дори!

© Дива Самодива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??