Рано е. Малки сме още.
Звездите в небето броим.
Тук съм. В твоите нощи.
Сърцето не иска да спи.
Тук си. В моите мисли.
Сънуваш красива Луна.
Виж ме! Нежна и чиста.
Звън на камбана в съня.
Шепот. Тичам към тебе.
Съзвездие птиче блести.
Чуй ме! Ехото в мене:
“Обичам теее...” тихо кънти.
Рано е. Малки сме нощем.
Звездите в небето броим.
Сънуваш...мечтая все още...
В голяма любов да горим!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados