аз вече зная колко кратко е времето
безкрайното дълго време
и колко безкрайни са думите
тихите малки думи
и затова ти казвам
нямам повече време
да чакам онези думи
затова
ти казвам
обичам те
тихо и безкрайно
така и ти ще знаеш
© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados
признанието най-утвърждава
жизненнно