В зима ледна,
в държава бедна -
лято стопля ми душата -
ти си най-скъпа на земята.
Ти си любовта и красотата,
ти си най-прекрасна, ти си жената,
за която мечтая от години,
сякаш съм във райските градини.
© Георги Todos los derechos reservados