20 dic 2011, 10:18

Малко преди 21 

  Poesía » De amor
506 0 6

 


Ако ти кажа, че си мил,
ще останеш ли такъв до края?
И покажа, че съм силна
или поне, ще се старая...
Ще ме хванеш ли кажи,
ще ме държиш ли, без да пускаш?
Дори когато те боли,
в теб да си остана гушната.
Ако призная, че си важен,
рано ли ще ти се стори?
На ушенце искам да ти кажа,
че със друг не искам да говоря.
Странно ли е, че когато
гледам през прозореца си, търся теб?
Между колите и хилядите непознати
очаквам твоето лице.
Ако ти кажа, че малко се страхувам
и вече нямам доверие на тъмнината,
ще поискаш ли наистина да ме целунеш
и да не изпускаш и за миг ръката ми?
Ако те разкажа тази вечер във стиха си,
това ще значи ли, че искам да съм с теб...
Или защото идва зима и е късно
и просто пиша изморени редове.
Не знам, спирам да се питам.
Искам просто да ти кажа две неща:
едното е, че искам да опитам,
а другото е тайна, засега...

 

 

© Валентина Велчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отдавай се,разкрий се,чистота му показвай.Той ще разбере,ако се влюбва и иска да обича,за да тича с щастието си по-земята и да полети за небето.
  • Много красив стих!!!

  • Хареса ми!!!Wali/Виолета Томова/
  • Хубав стих, пропит със силни емоции и чувства!Хареса ми!
  • защо преди 21. В това е тайната, може би. Шифърът на Леонардо...
  • Ще иска... прекрасно е, Валя, много истинско... за миг ми се стори, че сякаш си разчела мислите ми
Propuestas
: ??:??