В този мрак малко радост
донеси в свидната ми младост.
Тя е като светла пролет,
волна като птица в полет.
Животът е буйна река -
всички се вливаме във вечното море.
Може би ще ми подадеш ръка,
а ангел ще угаси звездите в нощното небе.
© Георги Todos los derechos reservados