Блещукат като две звездички
чисти детските очички.
Смях звънлив ветреца носи.
Шаро пак за кокал проси.
Слънце грее над полето,
радостно тупти сърцето.
С мама, тате за ръчичка
край засмяната рекичка.
Пеят птичките с наслада.
Това е моята награда!
© Павел Красимиров Todos los derechos reservados