Какво е съдба?
Бъдеще? Минало?
Или миг?
Мигът, в който решаваш
стон ли си или си вик.
Омръзна ми да стéна
в този живот злобен, обиден
за човека безлик -
вече съм вик
на мойта Вселена:
Жив съм!!!
С болка и смях
още живея и още греша,
изправен сред надежди
и спомени,
маниак съм на тема
Живот,
в този миг, сега,
и безусловно завинаги ...
Ех, пропуснати мигове ...
© Валдемар Todos los derechos reservados