Видях маргаритка прекрасна в градина.
Тя е моят чуден рай.
И преди да си замина,
сияние озари пътя ми до земния край.
Денят ще си отиде, залезът алее.
Душата ми маргаритката ще прегърне.
Птичка волна весело ще пее,
преди нощта да ме обгърне.
© Георги Todos los derechos reservados