Светъл лъч си в моите очи!
Даряваш светлина
в нощта на мислите ми.
И топлина
в зимата на чувствата ми.
И като цвете освежаваш
стаята на моето съзнание.
Светъл лъч си в моите очи!
Слънце в теб живее!
14.02.08 г. ( посветено на малката ми сестричка)
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados