Мария съм – онази съм – най-първата,
сина си с много обич го люлях.
Разпятието, тръните и кървите,
платиха изначалния ви грях.
Мария съм – онази съм – избраната,
от всичките жени на този свят.
За всички майки, удряйте камбаните,
до небесата нека днес звънят.
Мария съм – онази съм – най-благата,
оплаках всяка смърт, война, сирак.
От сълзите ми майчини ли бягате?
От Божията воля няма как.
Мария съм – онази – най-красивата,
пожертвала напразно своя син.
И гледам ви отгоре как отивате,
по дяволите. Всички, до един.
---------------------------------------------------------
Честит имен ден на всички, които носят името Мария!
https://youtu.be/nPLV7lGbmT4
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados