Слагам маската на щастие
и моля се да бъда разпозната.
От някой с моето нещастие,
от ''Криворазбраната цивилизация''.
И пиша Ви в момента ''Нетрезва'',
толкова пияна съм, дано личи ми.
По думите безпочвени и безполезни,
по почерка, тъй странен, криволичещ.
Дано в пиянство срещна някой,
да изживява като мен...
Болки хиляди, познати,
дано да има някой като мен.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados