8 jun 2010, 12:52

Маскен бал 

  Poesía » Otra
1418 0 0

Ето ме отново - тук, пред вас -

със маска в ръка.

 

Пропуснах ли нещо?

Всекидневният маскен бал...

 

Всеки танцува със своята лъжа.

Извинете! Бях на почивка в реалноста.

 

Уморих се да се правя, че не ме боли.

Махнах маската си със красивата усмивка, чувствах!

 

Сега съм добре.

 

Ето ме отново - тук, пред вас - със маска в ръка.

Танцувам с моята лъжа...

 

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??