Не крий лицето си с фалшива маска.
Бъди каквато Бог те е създал.
Аз имам нужда от любовна ласка.
Маскирана не бих те пожелал!
Недей да бъдеш тази, пред която
дори и дяволът се би предал.
Бъди красива, истинска и земна -
маскирана не бих те пожелал.
Недей да смяташ хората за подли,
че подлостта е всеки опознал.
Дори достигнал края на живота -
маскирана не бих те пожелал.
Тръгни по пътя верен към Голгота,
дори да чуеш, че е остарял.
Бъди каквато Бог те е изпратил -
маскирана не бих те пожелал!...
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados
маскирана не бих те пожелал.
Но дали се намират лесно такива жени? Не зная! Много вълнуващо е написано!