Сърце, забито на пръчка,
петле, забито на пръчка
и ябълка, забита на пръчка...
Най-лесно ни е да забиваме
на пръчки. Различни пръчки...
Дървени, пластмасови, железни...
Графикът ни за деня,
списъкът с покупки,
списъкът с покани...
Най-лесно ни е да подреждаме
нещата в колонки...
Да се самозаключваме в решетки...
Сега ти пращам е-mail,
а преди бих ти пратила гълъб...
Колко сме изгубени
в масовата си пасивизация...
© Нямам Todos los derechos reservados