Учим ние математика
и доста информатика.
По цял ден задачи решаваме
и на трудни олимпиади се явяваме.
Върховете хакерски ний покоряваме,
а вечер щуро си се забавляваме
Теореми ни "преследват" през деня
и мътят само нашата глава.
Но за миг не се оплакваме дори,
защото ний математици сме добри.
Пред дъската черна ще застанем
и учители любими ний ще станем...
Ще преподаваме със страст,
а децата ще ни слушат със захлас!
© Джабула Todos los derechos reservados