Имам аз мечта и то не една,
но най-голямата моя мечта, е
да няма вече никога война.
Защото няма спечелена война,
когато убиваш своя брат и сестра.
Втора моя голяма мечта, е да създам
Родово имение за моите деца.
Там, сред прекрасни дървета и цветя,
сред Райска градина, да живеят в
пространството на любовта и никога
да не познават болестта.
Да пият жива вода, чист въздух,
етери и чудни аромати да събудят
спомена за нашата божествена душа
и да зарадват нашия Вселенски баща.
Да осъзнаем силата на мисълта
и да не мислим за апокалипсис на света,
защото това е целта на злото и Сатана.
Прекрасен живот ще градим всички ние
за нас и нашите деца. Нека с колективните
ни мисли изгорим завинаги егоизма,
страха, лъжата и болестта.
С огромна любов ни създаде Твореца
Велик, да следваме неговия път и
да творим, а не да рушим.
Приемете в душата си всички с
вдъхновение моята мечта, за да
върнем Рая на планетата Земя
и да живеят щастливо нашите деца!
25.02.2008 г.
© Йорданка Серафимова Todos los derechos reservados