Мечта
Аз искам като птица волнокрила
звездите да докосвам с криле.
Аз искам като вятър да политна
над мойто старо, мъничко селце.
Аз искам да съм дива като кон
и с разпиляна грива да препускам
под синьото треперещо небе.
Аз искам да съм влюбено момиче,
което за любимия бленува,
което винаги обича и
сладки сънища сънува...
© Ди Todos los derechos reservados