Не мога да плача,а искам.
Не трябва да бягам,а бягам
и винаги щом нещо поискам,
затварям очи и мечтая.
Не трябва безцелно да бягам,
а вечно да следвам мечтата и
имам ли цел във живота ще
стигна я аз без умора.
Тъй както звездите далеч са,
така е далеч и мечтата,
но аз не ще оживея,
ако вечно за нея копнея
и оставя сама да изгрее
във някое чуждо сърце.
© Еми Todos los derechos reservados