"Велик човек е този, който никога не губи детското в себе си."
Менека
Не зная дали съм велика,
но детското в себе си още тая!
Мечтите си следвам безспирно -
щом порасна, да бъда нечия детска мечта!
© Диана Бунева Todos los derechos reservados
Моите поздравления!