Мечта
Днес ще имам себе си
и този хубав ден...
Ще се хващам за ръце,
ще си задавам въпроси,
ще се разхождам из обичта
и ще я почувствам...
Ще погледна към небето
и ще се усмихна на лъчите му,
ще доксвам звездите...
Ще изплача болките си...
и ще се забавлявам...
А когато спреш да атакуваш
и така да критикуваш...
Писмо ми напиши...и
изпрати го по тази песен,
усмихнато, свободно...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados