Чудно сияние пред мен
бе тогава в нежен ден.
В спомени съм унесен -
носталгия навява песен.
Че ти си славей в небесата,
ти си светлината на пролетта,
обичам те не че си богата,
а че си най-чудна на света!
© Георги Todos los derechos reservados