15 oct 2007, 10:18

Мечта? 

  Poesía
750 0 2

Мечта?
Каква е твоята мечта?
Това, което ми говори...
илюзия ли е или лъжа?
Говориш ми за любовта...
а в мен не виждаш ти жена!
Говориш ми за идеала...
и даваш ми  нея, чуждата, за пример!
Какво да ти кажа сега...?
Объркваш ме...
какво е любовта???

© Нели Вичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??