7 ago 2008, 10:33

мечтание 

  Poesía » De amor
785 0 6
Ще дойде ли денят,
във който
да съм спокойна и да не боли,
душата ми да търси рая
и никой да не ме вини.
А слънцето, изгряло рано,
да ме погали със лъчи
като дете
със плач заспало,
със ласки да ме утеши.
Аз нежно ще му се усмихна,
ще стопля своите ръце,
със неговия огън ще притихна
и ще заспя като дете.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??