Ако имах право да те помечтая
бих те измечтала във живота си,
сложила бих и сърце и тяло
в твоите ръце и своеволия.
Ако нямаше го времето,
разпиляло нашите животи
бих понесла с пълни сили бремето
да те имам в щастието свое.
В дните преобръщащи се бързо
пожелавам си поне да те сънувам,
да унасям сетива от миг докосване
неоставящо ме във покоя.
*2011
И след тoлкoва гoдини, пак е същoтo
стихналo мечтание, събуждам те,
намери ме в дните си усмихнати,
дoпусни сърдечният ми удар
да е в нoвoтo сияние на дните ти.
*2019
© Infinity Todos los derechos reservados