22 jun 2010, 22:50

Мечтата на едно сърце 

  Poesía » De amor
934 0 2
 
Мечтата на едно сърце


Ще чакам най-щастливия ден,
в който ще се срещнат нашите очи.
И ще пламне искра, държаща ни в плен,
така ще забравя всички сълзи.

Ще успееш да разтопиш моето сърце,
което от отдавна е като лед.
Знам, ще го хванеш с твоите ръце
и то ще се превърне в разтопен мед.

Ще те срещна някой ден, знам
и животът ще стане по-интересен.
Надявам се това да не остане блян,
в моите мечти, чудесен.

© Поли Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси...Е аз за никъде не бързам
  • Най-чистата мечта, Поли. Пожелавам ти го от сърце. Пожелавам ти и да не се налага да чакаш много...но Знай- търпението/чакането/ винаги се възнаграждава. Поздрав и лек ден.
Propuestas
: ??:??