Полето, небето, цветя и гори.
Пясъкът, морето и сини вълни.
Всичко се влива в картина една.
Това е мечтата на всяка жена.
Пламък в очите и силни ръце.
На нежното рамо полагаш лице.
Затваряш очи и си мислиш сега.
Това е мечтата на всяка жена.
Да има до себе си мъж надарен.
Той да я радва с мил поглед влюбен.
Да може той всички неща на света.
Това е мечтата на всяка жена.
Любов, прегръдка, целувката страстна
някога прави жената опасна.
Но там, в леглото – след всичко, сега.
Това си мечтае всяка жена.
© Светлин Todos los derechos reservados