Мечти
В мен - мълчанието скрито,
мечтите ми се борят с лудостта.
И търся някого да питам
дали е лудост таз мечта.
Не е ли нищо аз което искам -
един живот, живот-поема,
подписана с перото, дето стискам
и пътя си незнаен да поема?
Това на мене ще ми стига -
светът в листа ми да задиша,
тогава аз ще съм най-жива...
Ах, стига ми единствено да пиша!
© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados