Мечти
Под синьото небе се раждат чайки,
раждат се и моите мечти,
легнала в тревите, облаците гледам,
пресъздавам си любими светове.
Над главата ми прелитат самолети,
тръгнали да возят човешки щастия далеч,
тръгнали с безброй усмивки от някакви летища,
дали съм малка във очите им сега...
Небето днес е някак синьо,
особено ме тегли надалеч,
а аз изчаквам да намеря
човек, със който да летя към него.
Слънцето и то гори над мен,
но с лекота превръщам го в усещане,
с надеждата във утрешния ден
мечтите ми пак изгрева да срещат...
© Триб Трибс Todos los derechos reservados