Да бленуваш, да мечтаеш,
всичко от живота да си пожелаеш.
До обичаш, да се смееш,
като буря да вилнееш.
Но понякога мечтите
предизвикват в нас сълзите.
Всичко може да се случи,
от живота всичко може да получиш.
© Елена Петкова Todos los derechos reservados