Казват, свършвай с детските мечти.
Светът е истински и за големи.
Лекомислено е малките деца да следваш.
Мечтата за небето е илюзия...
Летя си с моето хвърчило,
света на големите не искам.
Но знаеш ли, че детските мечти
Мирът на големите човеци промени.
© Юлиян Петков Todos los derechos reservados