Към доброто копнеж чуден -
туй са нашите мечти
и в живота ни мрачен, труден,
светлина започва да блести.
Надежда за правда и красота
сред мъките духа крепи,
безсмислен е животът в света,
ако в душа порив не трепти.
© Георги Todos los derechos reservados