В мечтите е нашата сила -
че ще стане по-добър светът,
че личността ще се е освободила,
че на изхода наближава часът.
Ще се избавим ли ние от злото,
идеалът шанс ли е, или слепота,
ще надделее ли в нас скота,
или доброто, мечтите, честта!?
Нашият Бог път ни показа
как да се избавим от гибелта,
да преодолеем грях и омраза -
това става с мечтите и любовта!
© Георги Todos los derechos reservados