28 dic 2008, 10:02

Мечтите не спят от книгата Мечтите не спят 

  Poesía » De amor
943 0 2

 

Мечтите в мен не спят,

макар някои да не се сбъдват.

Тогава сълзите ми текат

и търся отново моя път.

Дори за някои да спрат,

мечтите в мен не спят!

© Emil Angelov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??