Мечтите ни са най-могъщи.
Понякога избират трудни пътища,
а после сътворяват мостове невъзможни.
Мечтите ни са най-човешки.
Те раждат се във ежедневието ни,
а после ги убиваме в сълзите ни.
Мечтите ни са мълчаливо многолики -
една вълшебна сила
и нашата чувствителност за болка...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados
Поздрав!!!