Прозореца на моите мечти,
отворен винаги широко,
сърцето ми от радостта тупти
тъй ведро, силно и дълбоко.
Усетили щастливите конвулсии,
запърхали са волни пеперуди,
емоция, която ще разтърси
и мина със железни руди.
Навън се чува пукот и отеква
далеко във планинските усои,
перце на птица в небесата трепва,
мечтите са безплатни и изцяло мои!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados