„Как се спи при пленникотворив отшелник...”
Медуза-Отшелник
Крепи Пещерата
Отшелник–Свещеник
Заровил е Брата
Отшелник–Медуза
Забравил е Храма
А Храмът-Медуза
Отдавна го няма
Свещеникът–Брат
Излъгал е Бога
А Богът–Медуза
От Храма изхлузен
Медузата–Брат
Изхвърли отровно
В отдавнашен Храм
Детето си родно
Синът на Медуза
Отдавна обичан
Синовната обич
Медузно отрича
Отричащ и нямащ
Ням и отречен
Богът на Бога
От Бог е отречен
14. 03. 2007
© Александра Симеонова Todos los derechos reservados
Гепи 6!