Дядо Тодор се поизложи,
Бойко за съветник го сложи.
И ето баба Меглена -
към стола му устремена,
на Реформаторския блок членка
и на затворени АЕЦ блокове фенка,
добра се до постното дробче,
че народът не може да каже копче.
© Георги Todos los derechos reservados