***
Между лятото и есента-
някаква умора тиха.
В странно чувство за света,
тъга и радост се преплитат.
Пожълтяват дървеса
и потъват в мисли мъдри.
После тихичко въздъхват,
по земята ги разхвърлят.
Слънчеви лъчи последни,
паяжинки златни нитят.
Капят сухите листа.
Птиците от нас излитат...
19.08.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Успешна седмица и много усмивки!