Мен не можеш да ме нарисуваш с цветовете
на сивото си жалко ежедневие!
Не можеш да ме излееш на листовете бели
с тъжното си, мрачно настроение!
Не можеш да ме изсвириш на черно-белите клавиши
със сълзи и тъжни, жалостни акорди!
Не можеш да ме затвориш в твойто тихо, бледо съществуване,
защото аз съм алчна за живот!
© Петя Todos los derechos reservados