8 ago 2007, 22:28

Мен самата... 

  Poesía
913 0 16

Преди да напиша стиха - няколко думи. Аз съм отскоро в сайта. Искам да благодаря от сърце на всички, които са ме подкрепили с добра дума - това означава много за мен, щастлива съм, че съм част от вас. С обич - Нев.

              Пак загуби под вола телето
              и в словесно кълбо се оплете.
             Хайде - ето ти ножица, ето,
              започни да ми режеш крилете...

Разпъни ме на своята истина,
нарисувай срама по очите ми -
пак забравяш, че ти ме измисли
и че аз не съм "тя" от мечтите ти!

               Неразумно-разумен, до втръсване,
               ти ме искаш - добра и послушна,
               с нокти, впити дълбоко във пръстите -
               да не би да ти драскат по лустрото !

Ала как ще ми сменяш окраската
и ще скубеш перата ми шарени ?
Гълъбица да бъда, не искам!
И да искам, не мога - повярвай ми...

               Затова си вземи правилата -
              ще си бъда пак лоша и ничия !
              Хайде - ето къде е вратата!
              Или мене самата обичай...

© Невяна Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??