18 dic 2009, 9:12

Менталната баница 

  Poesía » Otra
450 0 0

Има пъзел в главата ти -
спомени, прикрепени сякаш с лепило.
Сенки, снимки, забравени,
защото житието ти се е стопило.

Има и черни парчета,
към които не искаш да се връщаш.
Болки за предишните момчета
и причините за старите тръшвания.

Мечти и желания скрити,
закопани там отдавна в мислите.
Твърде сериозни или шеговити,
но за теб - изцяло истински.

И в менталната баница има
всякакви мозъчни сладки и вкусотийки.
Тук-там някой идва и взима
и ти емоции поднасяш в нови чинийки...

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??