Нощта по токчета върви,
бедра настойчиво разкрива,
меракът в кръчмата седи,
на уиски с бира фантазира.
Размътен поглед в деколте
се спъва и покой намира,
луната скри лице с ръце,
през пръсти тайно шпионира.
Цветарка, с звезден кош в ръка,
край масите с усмивка спира,
ще има бонус вечерта,
най-чистата любов напира.
А после нежна е нощта -
във събота срещу неделя -
и притъпени сетива
отлитат в ангелски постели.
© Ивон Todos los derechos reservados
Хареса ми!
Поздравявам те!
Успех и лек ден !