15 dic 2012, 20:35

"Мерцедес" за милион 

  Poesía » Civil
515 0 0

Бате Бойко е с нов брониран "Мерцедес".

С туй премиерът ни сюрпризира днес.

И той като митрополит Кирил

народа свой е отсвирил.

Хора гладуват и по улиците просят,

а хитрите в гаражи лимузини носят.

За някои хора-луксозен живот,

а бедният човек обречен е да бъде скот!

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??