20 mar 2016, 20:30

Merry Christmas 

  Poesía » De amor
418 0 1

Ще позволиш ли да ти пратя картичка?
Отдавна вече я избирам.
Представям си я като бели рози,
посипани със сняг и малко синьо.
Съвсем дискретно розово,
но без да прекалявам –
не искам да си мислиш, че съм влюбена.
На тази възраст? Сигурен ли ли?
Дано не те смущавам.
Добре че знам английски;
тези текстове сладникави,
които някой щампнал е брокатено,
не ми се ще да казват нещо повече от
„Merry Christmas”. 
Най-долу ще добавя просто датата. 
 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??